Správce webu |

Trenérský tým pro sezónu 2024/2025

Letos se na trénování podílí hned 12 trenérů.

Šéftrenérem a předsedou klubu je i pro letošní rok František Richter, který má opět na starosti trenéry.


Alexander Selivanov - hlavní trenér A-týmu a trenér juniorů. Alex má za sebou v našem klubu několik sezón jako trenér juniorů. Přejeme hodně úspěchů i s A-týmem!


Alan Lorenz - asistent trenéra A-týmu. 


France Radek - hlavní trenér juniorů. Radek v našem klubu působí již řadu let a spolu s Alexem posouvají naše juniory vpřed.


Martin Procházka - hlavní trenér dorostenců a 9.třídy. Martin v našem klubu nepůsobí pouze jako trenér, ale je zároveň členem výkonného výboru.


Jonáš Havel - asistent trenéra dorostu a 9.třídy. Jonáš v našem klubu působí od jeho 3 let. Od 16 let byl brán zápasy A-týmu, kde se mu velmi dařilo. V současné době trénuje dorostence a 9. třídu a stále hraje za A-tým. 


Václav Vondruška - hlavní trenér starších žáků. Václav je v našem klubu také již pěknou řadu let. V klubu zastává i funkci člena revizní komise.


Jan Čermák - hlavní trenér mladších žáků, asistent trenéra starších žáků, nově trenér SpS - mž, sž. Honza je stejně jako Martin také členem výkonného výboru. 


Pavel Vondra - asistent trenéra mladších žáků. Pavel u nás začal, následně hrál za BK Mladá Boleslav, HC Poděbrady a v dorostu se opět vrátil k nám do Lípy. Je to trenér mladších žáků a hráč A-týmů a juniorů.


Jaroslav Češka - hlavní trenér základny, trenér SpS - 1.-4-třída. Jarda začal v HC Děčín, odkud se v 8.třídě přesunul do Litvínova, kde působil až do konce juniorského věku v extralize juniorů. Následně se opět přes Děčín dostal do České Lípy, kde působí již několik let v roli trenéra SpS.


Vít Havel - trenér 4.třídy. Junior, který u nás vyrostl a již druhým rokem hraje i za českolipské Áčko.


Šimon France - trenér 3.třídy. Junior, který u nás také vyrostl spolu s Vítkem a oba se pro letošní rok rozhodli udělat si trenérské licence a pomoct tak s tréninkem mladých hráčů.


Školičku bruslení mají také na starosti Jaroslav Bohatý, Ladislav Anděl a Rudolf Živec.


Děkujeme všem trenérům a přejeme hodně štěstí v sezóně!


Týden hokeje v České Lípě!

Akce pojď hrát hokej je úspěšně za námi a my moc děkujeme všem zúčastněným!

Testování nožů z HokejLevně.cz

Naši hráči z různých věkových kategorií otestovali v obratnosti, rychlosti a dynamice různé druhy profilů nožů pro zlepšení...

Čtvrťáci na turnaji v Jičíně

Dnes 7. září se naši borci r.2015 a mladší vydali na turnaj do Jičína. První utkání proti HC Lomnice n. Popelkou pro nás dopadlo...